Beoordelingen van Sushi 8 Beek en Donk

Recente recensies

4.0
Kemps
9 april 2024

Correcte afhandeling van bestelling keurig op tijd en vriendelijk en niet te vergeten heel lekker

Bart
5 april 2024

We hebben een No Ray Box besteld 5 verschillende soorten X4 sushi En die ware heerlijk en mooi verpakt stonden ze klaar voor afhalen geweldig

Monique
31 maart 2024

Wij blijven fan!! Wat een heerlijke sushi weer! De rijst is perfect op smaak. Hier rijden wij graag een stukje voor om:-)

Reactie van Sushi 8

Hoi Monique, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Van Ganzenwinkel
24 maart 2024

Was lekker

Sandra Van Lieshout
23 maart 2024

Cadeaubon pakt hij niet bij betaling en volledig betaald nu en bon kwijt… zouden ze komen brengen!!!!

Marielle Willemsen
22 maart 2024

Heerlijk!!

Van de hurk
22 maart 2024
Els
17 maart 2024

Al vaker hier besteld en er miste altijd wel iets, maar toch nog een kans gegeven. Online besteld, zelf afhalen. Op de aangegeven tijd was het nog niet klaar, ging zeker nog een half uur duren. Gevraagd of ze konden bezorgen dan, dat was geen probleem. Ze zouden er nog een portie loempia's bij doen voor het ongemak, prima. Thuis nog 1,5 uur moeten wachten op mijn bestelling. Bij bezorging was de tas helemaal nat door de salade die gelekt had, geen extra loempia's erbij, en de sushi was niet te eten. Veel rijst, weinig vulling, geen smaak, en een bakje uitgedroogde gember erbij. Bij bezorging nog wel een excuus voor het hele lange wachten. Telefoonnummer genoteerd want dan zou ik tegoed bonnen krijgen voor een volgende keer. Nog niks gezien. Nooit meer bestellen hier!

Ton Leenders
17 maart 2024

We hadden Pokebowl besteld. De rijst was zeer vast van structuur. Was eigenlijk 1 klomp. Ik denk dat te druk was. Personeel was erg chaotisch en waren steeds aan het vitten op elkaar. Gezien de behoorlijke prijsstijgingen van de afgelopen tijd verwacht ik wat betere kwaliteit in zowel eten als houding naar de klant. Normaliter is de kwaliteit wel goed.

Gert-Jan van den Broek
13 maart 2024

Ik heb vandaag een bestelling geplaatst en betaald! Toen ik deze op wilde gaan halen bleek dat jullie helemaal niet open waren! Ik heb meteen gebeld maar geen gehoor! Ik heb wel betaald dus ben benieuwd hoe jullie dit oplossen!

Guus van der Zanden
13 maart 2024

Heb mijn bestelling nooit ontvangen

A Verhagen
13 maart 2024

Vandaag om 16.15 uur in Beek en Donk mijn reeds betaalde bestelling willen ophalen die volgens de bevestiging vandaag tussen 16.00 en16.30 gereed zou zijn. Deur blijkt gesloten, lichten zijn uit. Geprobeerd om te bellen met telefoonnummer dat in bevestigingsmail vermeld staat: geen gehoor. Waardeloze gang van zaken!! Hier ga ik nooit meer bestellen.

Ellen Brouwers Dekkers
8 maart 2024

Heerlijk eten, en vriendelijk geholpen👌

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Ellen! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

M
5 maart 2024

Vlot geleverd en goed gegeten

Patricia
4 maart 2024

Al paar x besteld. Sushi is goed en lekker. Helaas komen de warme bijgerechten steeds weer zo goed als koud aan. Bezorger was super vriendelijk maar wel 40-60 min. te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FransvE
3 maart 2024

De bezorging was keurig op tijd. Bij de bezorging zijn er, voor het eerst, een aantal exemplaren omgevallen in de verpakking en is alles in de verdrukking gekomen. Kennelijk is er ook iets op de deksel gezet zodat van bijna alle rechtop staande Sushi's de topping beschadigd was en op de deksel terecht kwam.

Jordy vergucht
2 maart 2024

Wat warm moet zijn was koud. En ik snap dat we iets verder wonen maar volledig koud komt niet door de afstand

Jaimy
1 maart 2024

Het smaakt elke keer opnieuw heerlijk en vers!

anja
26 februari 2024

lekker en op de afgesproken tijd klaar

Reactie van Sushi 8

Hoi Anja, fijn om te horen dat het gesmaakt heeft en alles naar wens is geweest! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Marjolein Kersten
25 februari 2024

rijst was taai

Enya
25 februari 2024

Sushi was heerlijk maar bestelling was veel te laat klaar helaas.

Natasja Blommers
24 februari 2024

Grote tegenvaller. Warme gerechten hadden zeker in folie gepakt moeten zijn om m ze iets warm te houden. Alles was heel koud.Chilisaus had nare geur, volgens mij niet goed meer. De garnituur in het bakje was waardeloos, 1 dun schijfje radijs en verlepte rucola. De bezorger was vriendelijk toch vergiste hij zich en moest in mijn zakjes kijken om te zien of het de juiste bestellen was, hij stonk naar sigaretten dus zeer onaangenaam en onfris. Al met al absoluut geen waar voor mijn geld! Ga hier niet meer bestellen helaas.

betty
21 februari 2024

wij vonden er deze keer weinig kip op zitten...is anders echt veel meer dat was wel jammer ..

E. V.
18 februari 2024

Top!

Van der heijden
14 februari 2024
Marcel
13 februari 2024
Hendriks
13 februari 2024

De sushi is hartstikke lekker. Wat ik erg jammer vind is dat het helaas de tweede keer is dat we minimaal 2 uur op onze bezorging hebben moeten wachten. Dat ik wat langer moet wachten vind ik geen probleem, alleen vind ik 2 uur wel erg ver gaan. Verder smaakt de sushi goed!

Meulendijks
11 februari 2024

Bezorging 5 sterren omdat ze altijd vriendelijk zijn. 1 minpuntje. Ik vul een bezorgtijd in en nu zijn ze al 2x veel eerder gekomen. Stel dat ik nog niet thuis was. Verder 100% top!

K.
10 februari 2024
Donkers
4 februari 2024

Sushi is erg lekker, maar de snackbox die ik heb besteld smaakte erg vreemd en heb ik daarom ook weg moeten gooien..

Jolanda Beekmans
28 januari 2024

We hadden de tijd tussen 16.40 en 17.00 uur gekozen, maar de bezorger stond om 16.10 uur al voor de deur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
28 januari 2024

Was weer overheerlijk en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolijn
19 januari 2024

De sushi was echt heerlijk. Voor 2 personen was zo'n flesje soya wel te weinig, dat was jammer. Maar verder helemaal top!

Michelle
16 januari 2024

De sushi was heerlijk en werd binnen een half uur bezorgd. Ik kreeg er zelfs extra sushi en sashimi bij! Top service

Reactie van Sushi 8

Was fijn om te horen dat de sushi naar smaak viel! Michelle! bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij sushi 8!

Ertman
1 januari 2024

Echt goed

Ad Rovers
29 december 2023

Zoals gewoonlijk. Beiden zeer goed. Houden zo!

Debby Gevers
28 december 2023
Armanda
27 december 2023

Gewoon goeie sushi. 😋

Lieke
25 december 2023

Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Lieke! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Betsy
25 december 2023

Heerlijk

Bakkers
25 december 2023
Monique
24 december 2023

Altijd lekker!!

Eric
23 december 2023
Loes
20 december 2023

Slechte service! Het eten is lekker. We hebben vaak besteld en lekker gegeten. Helaas is de service slecht! We hebben vaker het eten echt veeel te laat gehad. En de laatste bestelling was de warme helft vergeten, dit kregen we een uur later alsnog. Dit was dus ook het eten wat een uur geleden lekker zou zijn… aangegeven maar kreeg geen response. Ben er klaar mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
20 december 2023

De sushi was weer erg lekker, maar helaas waren de warme gerechten niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FransvE
20 december 2023

Uitstekende kwaliteit, ook qua temperatuur. Op afgesproken tijd bezorgd

Eertwegh
10 december 2023

Gyoza was helemaal koud bij bezorging, tevens was bestelling niet compleet. Deze werd 1,5u later nabezorgd, maar dan hoeft het eigenlijk al niet meer. De rest smaakte lekker zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
5 december 2023

Veel te lang moeten wachten: meer dan 70 minuten. Een tegemoetkoming gekregen. Kwaliteit was dik in orde, sushi is heerlijk. Maar nogmaals heel jammer dat we op pakjesavond zo lang hebben moeten wachten.

Alex
5 december 2023

Sushi wait is een betere naam. Ruim 3 uur gewacht. Vorige keer ook heel lang gewacht bij ophalen.

William
5 december 2023

Goed spul

Elle
4 december 2023

Sushi was heel lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat het gesmaakt heeft ellen! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Cheyenne
4 december 2023

Heel weinig vis in de sushi. Meer rijst dan vis of vlees of groente in de sushi. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
3 december 2023

Wat een cadeautje weer, we hebben genoten!!

carola van rooij
26 november 2023

sushi was heerlijk en op tijd gebracht! We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christ
26 november 2023
Kim
24 november 2023

Heerlijk verse sushi en op tijd klaar.

Mark
20 november 2023

Voor de derde keer duurt het veel langer dan beloofd. Besteld op zondagavond om 19:30. Bezorgd om 21:10. Alleen door zelf te bellen kom je erachter dag het later komt dan ze aangeven. Het smaakte prima maar voor ons was dat de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Twan
16 november 2023

Tijdstip zoals aangegeven, prima. Eten.. behoorlijk koud. We moesten het zelf weer warm maken. Bakje saus was omgevallen en open, dus leeg. Dat kan beter. Anders wordt de volgende keer de laatste

Michelle van den hurk
12 november 2023

De chicken eightbowl is echt niet meer als eerst, eerst was die altijd lekker lauwe warm en in een heerlijk sausje. En nu droge kip die apart wordt mee gegeven en daarnaast was die echt koud, (even ik was 10 min van tevoren en stond al klaar). En de bowl die altijd veel smaak had is nu ook niet zo goed meer als toen , normaal was deze kamertemperatuur en nu leek het gewoon of deze uit de koelkast kwam. Ook de terryaki saus is niet meer zo lekker zoet als eerst: echt een tegen valler. 1 ding weet ik wel ik ga hier niet meer bestellen en zeker niet meer aanraden bij mijn vrienden,

Monique
10 november 2023

We hebben weer genoten! Mooi opgemaakte schaal. Rijst goed op smaak. Vers en het stond al klaar op de afgesproken tijd. Wij rijden hier graag een stukje voor om!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Monique! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Z.
5 november 2023

Eten was koud en totaal niet vers

Marlies
29 oktober 2023

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Marlies! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Rob
29 oktober 2023

Heerlijke sushi, op afgesproken tijd geleverd. Complimenten aan al het personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
29 oktober 2023

Vanaf de eerste t/m de laatste hap; genieten!

Joyce
28 oktober 2023

Is er iets gewijzigd aan de samenstelling? Bewust bij jullie besteld omdat de bowls zo lekker zijn, maar ze smaakte niet als anders.. jammer Bezorging was heel goed! 45min eerder dan werd aangegeven na bestellen.

Kim
22 oktober 2023

Het was weer lekker, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Migchels
17 oktober 2023

Het duurde wat langer, het was druk. Maar voor het lange wachten zat er iets extra’s bij. Lekker en goede service! Bezorging zelf was goed alles was vers en nog warm.

Carolina Raaijmakers
14 oktober 2023

Heerlijk verse sushi

Vivianne
14 oktober 2023

Wij bestellen er regelmatig en voorheen altijd heerlijk eten. Laatste 3x is het echt slecht. Zowel de sushi als pokebowl.

Francis
12 oktober 2023

Helaas is de portie pokebowl een stuk kleiner geworden, terwijl het bedrag hetzelfde is gebleven... Toch 3 sterren voor de heerlijke smaak.

Stephie
8 oktober 2023

We hadden een aantal specials gekozen. Allemaal even lekker! Heerlijke en verrassende smaken.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Stephie! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

lynn Spaan
6 oktober 2023
Mandy
2 oktober 2023

Was niet heel erg lekker en alles viel uit elkaar. Vlees wat taai van de carpacio rol

E Verbeet
1 oktober 2023

Sushi zag er goed uit en de bezorger was erg vriendelijk.

Frank
23 september 2023

Het was weer heerlijk vers gemaakte sushi!!!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Frank! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Susanne Kuipers
19 september 2023

Had de surf en turf box zou zou flamed salmon nigiri bij zitten maar dit was met carpaccio 🤷🏼‍♀️ En de sushi was niet goed gerold alle stukjes vielen uit elkaar was niet fijn om te eten

Ad Rovers
16 september 2023

Zowel bestelling, bezorging, kwaliteit en smaak, dus zeg maar alles, zeer goed !!! Houden zo, zou ik zeggen

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor deze positieve review Ad! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Alexander
16 september 2023

Voor de derde keer was de bestelling niet compleet. Dan mag je lekker wachten met je (deels) warme bestelling zodat alles zo'n beetje op dezelfde temperatuur is als je tijd bent...

Marjolein Kersten
15 september 2023

sushi viel uit elkaar.

Ilse
9 september 2023

Sushi is van goede kwaliteit. Meerdere keren besteld, nu bestelling niet helemaal compleet, werd echter naar alle tevredenheid opgelost. Snelle nabezorging net extra toevoeging.

Bloemberg
7 september 2023

De sushi was echt vers gemaakt en heerlijk .

Chantal
4 september 2023
I
3 september 2023

Pokebowl met zalm besteld. Deze was goed gevuld en lekker vers. Laat in de middag besteld en hij stond op tijd klaar. In tegenstelling tot de sushi vind ik dit voor herhaling vatbaar.

Van Duijnhoven
28 augustus 2023

Een uur te laat, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maike
28 augustus 2023

De kwaliteit en service gaan achteruit. Bestelling, online geplaatst, door mezelf een verkeerde tijd doorgegeven. Heb tel. Contact gehad en afgesproken dat de bestelling om 18.00 afgehaald kon worden ipv 18.40 zoals online opgegeven. Om 18.00 niet klaar, over het hoofd gezien. Het zou zeker niet eerder worden dan 18.40 kregen we te horen en wellicht nog later. Maar mij werd verzekerd dat ze dat goed gingen maken en 1000x excuses. 19.15 was mijn bestelling klaar. Geen goedmakertje en de kwaliteit liet ook te wensen over. Slecht gerolde sushi, ik had zelfs het idee dat bij verschillende de saus die erop gespoten was al uitgedroogd was. Ik hoop voor jullie dat dit een eenmalig iets was, wij hebben er in ieder geval geen goed gevoel aan over gehouden.

Marin
28 augustus 2023

Elke keer lang wachten op eten, het eten is wel lekker!

J.pennings
19 augustus 2023

We bestellen vaak sushi bij jullie, maar de laatste 2 keren zijn we helaas niet tevreden. Het begon met de bezorging, deze dame was helaas niet echt vriendelijk. Ze kwam met de verkeerde bestelling aan. Dus zeiden we dat, we wilde meekijken en laten zien welke schaal we hadden besteld, dat hoefde niet want ze keek zelf wel. Vervolgens kregen we snauwerig te horen dat ze 6mnd afwezig was geweest. De schaal ziet er totaal niet meer uit als wat we gewend zijn, dit was de 2de keer. De sushi valt letterlijk uit elkaar als je hem op wilt pakken. We vinden dit echt jammer en zijn dit niet van jullie gewend.

Wendy
7 augustus 2023
Co
24 juli 2023
Anoniem
23 juli 2023

Heerlijke sushi gegeten en snacks lekker warm. Rond 15.30uur online besteld. (Tip gekregen voor de zondag. Bestel op tijd!) Tijdslot tussen 18.00uur en 18.30uur bezorging aangegeven. Bezorgen was prima op tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Danielle
22 juli 2023
Jackie
20 juli 2023
Onbekend
16 juli 2023

De sushi was prima, we hebben goed gegeten. Helaas hebben we er wel 2 uur op moeten wachten en 3 keer moeten bellen. We kregen steeds te horen dat de sushi er snel aan zou komen, maar helaas was dat niet het geval. Om 21.15 uur konden we eindelijk gaan eten. Bij het plaatsen van de bestelling konden we kiezen uit bezorgtijd 'zo snel mogelijk' of 20.30-21.00 uur. We kozen voor 'zo snel mogelijk', maar we hadden niet verwacht dat het nog zo ontzettend lang zou duren.

A.M.
14 juli 2023

Uur te laat bezorgd

Francis
14 juli 2023

Sushi smaakte opzich prima, maar heb betere gehad van sushi 8. Sushi was heel los gerold, waardoor je ze niet met stokjes kon oppakken. Op een of andere manier ook andere boxen gekregen dan besteld, maar dat was niet zo'n probleem want die lustte we ook en we hadden hele erge honger dus had niet veel zin om terug te gaan😅

Loes
12 juli 2023

Gebakken garnalen waren koud en taai helaas. Waren niet vers of al te lang van te voren gebakken

Hélène
11 juli 2023

wij hadden eight bowls met de kip ...het was heerlijk !! ik miste wel de eet stokjes ( we hadden een houten vorkje) maar ik ga zeker vaker bestellen en afhalen 👌

Henrie
10 juli 2023

Weer lekker gegeten. Kwaliteit is prima. Tegenwoordig een toeslag voor kunststof :(. Verbeterpuntje: als de bestelling niet op de afgesproken tijdsslot geleverd kan worden: bel dan effe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
10 juli 2023

Het was netjes dat jullie om 21.30u belde met excuses dat het langer duurde. Dat het eten klaar staat en de bezorger binnen 5 min aanrijdt. Helaas om kwart over 10 nog geen eten, toen ik terug belde met de vraag of hij onderweg was kreeg ik te horen dat hij zometeen zou vertrekken. Het eten heeft ruim 40 minuten gewacht op vertrek en dit was helaas ook terug te zien, meerdere stukken sushi waren nauwelijks op te pakken omdat ze de stevigheid verloren hadden, vielen hierdoor helemaal uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
10 juli 2023