Beoordelingen van Sushi 8 Beek en Donk

Recente recensies van Sushi 8 Beek en Donk

4 sterren na 108 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd heerlijk bij Sushi Eight. Ook de bezorging is prima. Helaas de laatste keer geen soja saus erbij gekregen en geen eetstokjes. Terwijl wij dit normaal gesproken er wel bij krijgen.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!precies op tijd bezorgd. Super!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling niet compleet. Verder prima eten

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was net als de vorige keren weer super..alleen jammer dat we nu al voor de 3de keer mee hebben gemaakt dat de aangegeven bezorgtijd niet gehaald werd (gemiddeld 30 a 40 min later).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig bestellen en netjes op tijd geleverd. Heel lekker.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal in orde. En wéér ontiegelijk lekker! En ook nog razendsnel.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede service

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een half uur te laat. Ook was de bestelling niet geheel geleverd. Ze waren een aantal dingen vergeten... sushi was daarentegen wel erg lekker.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen Snel gebracht voor laag bedrag Smaakte heerlijk

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, de volgende keer bestel ik wel wat meer want de sushi rolls waren aan de kleine kant.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd en vriendelijke bezorgster. Prijs kwaliteit heel goed.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk maar de wachttijd van 45 minuten bij zelf ophalen kan echt niet. Dit was onze eerste keer bestellen bij Sushi8.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is top, bezorging mag/moet meer personeel in gezet worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 3 kwartier later dan afgesproken. Telefoontje dat de bestelling later zou komen was al 10 min na de afgesproken tijd. De nieuwe doorgegeven werd ook niet gehaald. Onze diner Gasten moesten inmiddels naar huis.. Domper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, goede smaken, dus voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, dikke 10! Wat jammer was dat het afhalen van de bestelling door drukte heel rommelig verliep. Ruim een half uur na de afgesproken tijd was mijn bestelling pas klaar.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker. Maar het kwam wel anderhalf uur later dan was afgesproken.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al veel vaker besteld en afgehaald bij Sushi eight Beek en Donk, maar deze bestelling was teleurstellend. Ten eerste omdat we 75 min hebben moeten wachten op de bezorging, we hebben zelf moeten bellen om te vragen waar het bleef. Zou netjes zijn geweest als daar vanuit sushi eight een berichtje over was gestuurd. Verder was de sushi daarna prima en lekker. Echter de zalm sashimi hebben we weg kunnen gooien, die was niet door te bijten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed! Alleen jammer dat de levering 3 kwartier later was dan aangegeven.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur moeten wachten op een bestelling en dan nog zelf komen ophalen de buffelo wings waren koud slecht echt slecht 17 uur besteld zou 18.15 bezorgd worden 20 uur zelf gekomen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben de bestelde sausjes niet gekregen bij de 4-way snackmix, helaas. Ik heb zelf al gebeld om dit door te geven. Voor de volgende keer de tip om samen met de klant de bon door te nemen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en bezorging ook goed. Was wat verlaat, maar we werden daar telefonisch van op de hoogte gesteld.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker alleen de sushi met vlees erop mag wat mij betreft uit deze box ;)

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes bezorgd. Aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar 😊

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles pico bello verzorgd en geleverd. Goeie rijst, niet te zoet, niet te hard. Wij houden niet van die moderne fratsen met allerlei sausjes, we nemen heerlijk pure sushi!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Super lekker en netjes een telefoontje dat de bezorger iets later is dan de afgesproken tijd vanwege een openstaande brug.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, Beetje jammer dat wanneer je ruim van te voren een tijd invoert om hem te ontvangen, je alsnog een uur moet wachten totdat je daadwerkelijk de bestelling krijgt. (Ff voor de situatieschets: je vraag hem aan 4h 's middags aan voor 18:00, krijgt later e-mail dat je hem 18:25 ontvang, belt 18:30 met nieuws dat het er in een kwartier is. Ontvang 19:10 daadwerkelijk de bestelling.) Heel fijn als je na het eten nog 3 uur moet reizen die dag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi maar wel anderhalf uur later dan aangegeven..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top qua kwaliteit maar wel een uur en twintig minuten te laat. Het was schijnbaar druk, dat kan gebeuren maar is in de basis niet mijn probleem, dan moet je je geschatte bezorgtijd aanpassen, of mij geen tijd laten kunnen selecteren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heeel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie en vooral lekkere sushi. En stipt op tijd. Goed gedaan!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de verschillende sushirollen was erg vlak en eentonig. Bezorging was weer veel te laat

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe altijd tevreden geweest maar vandaag niet! Vandaag voor 10.00 al bestemd zodat ik om 18:00 ons eten zou hebben.. komt het eten 25 min later EN niet aangepast met de opmerkingen die ik had gevraagd En helaas was de kwaliteit ook echt minder deze keer.. jammer

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker! Alleen jammer dat de warme hapjes niet echt meer warm waren. We hadden van te voren bestelt en gevraagd of ze om 17.30 uur konden bezorgen het werd uiteindelijk 17.50 uur. Ik denk dat het daardoor komt dat de warme dingen niet meer echt warm waren.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi alleen extra saus vergeten wel betaald

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam ruim 30 minuten later dan gepland. De warme onderdelen van de maaltijd waren koud. Verder was de smaak en kwaliteit erg goed!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker was het weer.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en zo fijn dat jullie ook in Mariahout bezorgen!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, de japanse kipnuggets waren aangebrand en droog. Bezorging was wat laat maar ik kreeg een bericht wanneer t onderweg was, dus dat was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling was wel 3 kwartier eerder dan aangevraagd. Gelukkig waren wij al thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi gegeten vanavond. Mijn bestelling stond al klaar toen ik binnen kwam. Vriendelijk personeel. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service, duidelijk, overzichtelijk. Voor herhaal vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De helft van de bestelling was vergeten, werd wel na bezorgd. Sushi valt erg uit elkaar, smaakt allemaal een beetje hetzelfde.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk!!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Wordt vers gemaakt. Het personeel is heel vriendelijk.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst en nori blad was taai. Leek op sushi van gisteren.....;-(

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk vers! Erg lekker van gegeten!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes rond de afgesproken tijd geleverd, smaak was prima, helaas was de sushirijst niet helemaal gaar en zaten er harde stukjes rijst tussen

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeerlijk was het weer!!!. Netjes bezorgt en bereid.!!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was op tijd, maar niet helemaal compleet, zoals ik besteld had. Nadat ik hierover had gebeld, werd dit supersnel nageleverd. De sushi was erg lekker en ik bestel sowieso vaker!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed kwaliteit en super lekker! Maar bezorg was een beetje laat, het kan voor de volgende keer om te verbeteren. Wij komen zeker nog terug!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooie en lekker Sushi. En snel bezorgt.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond helaas tegenvallen. Jammer had er mij op verheugd. Ik vind dezelfde smaak hebben als of ik het in de supermarkt gekocht heb. Dus eenmalig.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk Goede service vriendelijk personeel. Ik zal zeker meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk, zou wel fijn zijn als je alles wat je kunt bestellen met foto op bestellijst staat en hoeveel stuks je hebt voor het staande bedrag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één keer nooit weer. De rijst was klef en smaakloos, de zalm niet vers en de tonijn zeer donker verkleurd. Durfde het niet op te eten. Jammer want het zag er verder wel prima uit en de bezorging was stipt op tijd.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en hele lekkere sushi

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van de heerlijke sushi! De sushi was weliswaar een een uurtje later dan de sevice aankondigde maar de vriendelijke bezorgster heeft nog even gebeld om haar excuus te maken ivm drukte en we kregen voor het ongemak nog een xtra sushirol. Ik kan u vertellen, het wachten was het zeker waard!!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een woord heerlijk en ruim voldoende

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers eten. En top service, vorige keer niet zo tevreden door een misverstand, vandaag hebben ze het dubbel en dwars goed gemaakt!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, perfecte bestelling/afhandeling en fantastisch lekkere en vers gemaakte sushi 😋

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en bestelling was mooi op tijd.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was klaar op het afgesproken tijdstip. De sushi zag er in algemene zin goed uit en smaakte goed. Handmade, niet alle sushi was gelijk qua vorm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Erg lekkere sushi, prima levering. Ik verheug me al op de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich niet slecht, maar behoorlijk aan de prijs. We hebben elders voor minder geld lekkerdere sushi gegeten. Rijst vonden we een tikje aan de kleverige/melige kant. Truffel in de sushi is echt niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en superlekkere sushi! Gaan we zeker vaker doen!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en mooi op tijd

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Aardig personeel. Was klaar om af te halen op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Wij hadden 2 keer quality time voor 5 personen besteld wat ruim voldoende, zeer smaakvol en gevarieerd was! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur later bezorgd dan was afgesproken. Chickenwings waren koud, de sushi was lauw en dus absoluut niet meer vers, de sashimi was verkleurd en had ingedroogde randjes. We hebben bijna alles weggegooid. Heel erg jammer.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekker sushi gegeten. Helaas problemen met het systeem, waardoor de bestelling behoorlijk vertraagd was. Vriendelijk personeel die zich verontschuldigde en die dit heel goed hebben opgelost door deel van het geld terug te geven.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur en een kwartier voordat de shushi er was. Ook was de sushi niet erg lekker.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met gasten! Blij dat jullie in Beek en Donk zitten!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.00 uur besteld en om 19.20 nog geen eten. Ondertussen een kind die al op bed had moeten liggen en honger. Daar wacht je dan meer dan 2 uur😭 er kan Ooit iets mis gaan maar er kan nog geen telefoontje van af om mensen te informeren. om 19.30 eindelijk de sushi gekregen. Ebi tempura zonder komkommer of avocado erin. Staat wel op de kaart. Ronduit slecht. Mevrouw komt lachend aanlopen met de bestelling met de mededeling printer is kapot. Om 19.30,

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag hebben wij voor de eerste keer bij Sushi 8 besteld. De kwaliteit was matig . De bezorgtijd was echter bijzonder lang. Wij hebben de bestelling om 16:50 uur geplaatst en kregen onze order uiteindelijk om 19:20 uur geleverd!!! Om 18:00 Uur nog geen bestelling, dus uur later heb ik gebeld waar bestelling blijft? werden gezegd we zij het vergeten komt 15 min aan en niet eens sorry gezegd. Ik bel weer 30 min later van waar is mijn bestelling ??? zeggen is onderweg ( blijkbaar waren ze het weer vergeten) er werd gezegd dat iets kapot was en ze zouden mij 5 min later bellen voor bevestiging betreft bezorging. Om 18:50 uur heb ik weer gebeld van waar blijft gvd mijn eten ? Ja hoor ze hadden het weer niet gemaakt.. maar er werd gezegd dat eigenaar zou het persoonlijk maken en zelf brengen en zou die dan klacht oplossen samen met mij. Ik dacht ok zand erover ze zijn nieuw in Beek en Donk! Maar wel aardig dat ie persoonlijk komt brengen. Nou nee hoor het is 19:20 krijg mijn beste

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Veel variatie . Komen tijd voor ophalen na.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar ik vond het erg teleurstellend dat de pokebowl op het affiche stond afgebeeld als een flinke bowl. Er stond bij 1-2 personen, dus dan ga ik ervanuit dat je ook daadwerkelijk zo'n grote krijgt. Dit was echter niet het geval! Het was een vele male kleinere bowl als dat stond afgebeeld. En we konden er ook zeker niet met 2 personen van eten. Voor 1 persoon was het een prima formaatje geweest, maar dan moet je er niet bijzetten dat je er met 1-2 personen van eten. We hadden er ook sushi bij besteld. 4 soorten, smaakte erg goed maar ipv 6 kappa maki zaten er maar 4 kappa maki in! Qua smaak zou ik er zeker nog eens bestellen, maar qua formaat van het gerecht zeker niet. En wat ik ook vreemd vond, was dat er al 2 gerechten uitverkocht waren, terwijl het restaurant pas 2 dagen geopend is! Dit is de periode dat je klanten moet krijgen, maar dat word lastig als je niet alles kan bestellen die op het menu staan.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker gaan we zeker nog een keer bestellen

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker gegeten. Op de afgesproken tijd stond het klaar. Erg fijn en goed ingepakt en de smaak is echt super. Enige minpunt is dat jullie op 100 meter van mijn huis zitten. Denk dat ik vaak bij jullie kom haha.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, mooi nieuw zaakje om sushi af te halen. Ze bezorgen ook. Heel aardige gastvrije ontvangst.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Rijst was vooral heel erg lekker van smaak. Niet te zoet en/of te nat. Wij komen zeker weer afhalen!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk en leuk personeel. Leuke zaak en sushi is zeker de beste hier uit de buurt!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi smaakte goed voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren Sushi gehaald, ik vond het erg lekker vooral de carpaccio roll die was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!