Beoordelingen van Sushi 8 Beek en Donk

Recente recensies van Sushi 8 Beek en Donk

4 sterren na 234 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed. Moest wel wat langer wachten op mijn bestelling maar dat is ook wel begrijpelijk. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk... zeker voor herhaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben niet helemaal tevreden over de bestelling... Ik had 3 porties miniloempia's besteld, maar kreeg er maar 2. Ook kwam de bestelling ruim 45 minuten later dan gepland. Ik had duidelijk bij opmerkingen benoemd de linker oprit van het huis te nemen als je met je gezicht naar de woning staat. Vervolgens stonden ze bij de buurman bij de verkeerde oprit, terwijl het duidelijk op de bon stond... Jammer! Zeker voor de kindjes die hadden voortaan echt honger en nu ook nog minder loempia's.....

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg goed van smaak. Het proefde naar verse ingrediënten. Super lekker gegeten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zodra mijn vriend kwam ophalen stond het ook gelijk klaar. De kinderen en wij vonden het heerlijk! Ook makkelijk om via de site te kunnen bestellen

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Elke keer opnieuw. Keurig in contact wanneer dat nodig is, zo kon 1 onderdeel niet geleverd worden ivm geen voorraad. Keurig gebeld en vervangen voor een ander heerlijk gerecht. Tot de volgende keer.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!op tijd bezorgd en vaak iets extra's. Super!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk ..!! Dank je wel Sushi-8

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en verse sushi! Prima bezorging.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten! Super kwaliteit, zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend slechte service en heel slecht bereikbaar. Zou fijn zijn als jullie eens antwoorden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld op een dinsdag met levertijd 18 uur , bleken we een mail te hebben gehad het wordt 18.35 ( wisten we niet ) Om 19.15 nog eens gebeld , en nu bleek dat er nier meer geleverd werd vanwege drukte en dat op mijn verjaardag .......nooooooit meer bestellen daar !!!!!!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was onze bestelling vandaag 1 uur en 20 minuten later dan de aangegeven bezorgtijd. Na een half uur hadden we gebeld en was afgesproken dat we ter compenstatie iets extra zouden krijgen. Dit zat er jammer genoeg niet bij. We begrijpen dat het vanavond druk geweest zal zijn, en hopen dat de volgende keer de voorbereiding beter lukt! Ondanks dat was de sushi wel lekker.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi Vorige week ruim optijd bezorgd En vandaag had voor 18:00 uur aangevraagd in mail stond 18:20 uur en uiteindelijk om 18:23 gebeld stond klaar en zou snel bezorgd worden uiteindelijk is het tegen 20:00 uur bezorgd wel met een sorry Was geen probleem wilde toch later eten Dacht hebben we het alvast in huis maar had maar even gebeld of gemaild dan had ik iets geweten Want de sushi is super lekker alleen jammer van het bezorgen deze keer

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! Sommige nigiri 🍣 waren behoorlijk groot waardoor met stokjes eten wel lastig werd maar dat is maar een tip.. 😉

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondagavond 14-2 zouden wij om 20:00 sushi bezorgd krijgen. Na 20:45 hebben we meerdere keren getracht contact te zoeken door meerdere keren te bellen, appen en een facebook bericht te sturen maar bleef ieder contact uit. Uiteindelijk werd de bestelling doodleuk om 22:45 (!) dus bijna 3 uur te laat, zonder enig eerder tegenbericht of excuses bezorgd. Het verkeerd inschatten van bezorgtijden kan natuurlijk gebeuren, maar een bestelling van 20:00 nog zo laat op de avond bezorgen, niet. Het is dat we nog wakker waren.. Nu is het dinsdag ochtend en heb ik nog steeds niemand kunnen bereiken, waardeloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was erg goed, de bezorging, en dan met het tijdstip, was waardeloos. In de bestelling kiezen voor 19.30 uur en dan pas om 21.10 uur geleverd krijgen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig genieten we van jullie heerlijke gerechten. Echter is het nakomen van afspraken en bezorgtijd regelmatig een ramp. Gisteren zou er om 18.00 uur worden bezorgd. Om 18.30 uur belde wij om te informeren waarom het alweer zo lang duurde en toen moest onze maaltijd nog worden bereid. Om 19.15 uur werd onze sushi gebracht, zonder excuses of extraatje. Ook de code voor de spaaractie werkte bij ons niet. Heel erg jammer dit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijke sushi

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in town!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl afgehaald. Was erg lekker. Zat een flesje soya bij maar ook 2 potjes wat dikkere soya. Had graag geweten hoe dit te gebruiken :) de rijst was erg plakkerig, wat droog en had er graag een dressing door gehad. Bij andere pokebowls wel gehad en dan wordt het wel minder droog. Maar verder, erg goed, vers en lekker.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was echt prima. Kwaliteit helemaal goed. Bezorging op tijd en.prima

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit pokebowl! Super lekker dus zeker een aanrader.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gisteren besteld om vandaag bij jullie om 14.00 op te kunnen halen. Ik hoop dat dat is goed gegaan?? Uw medewerker had mij verteld hoe ik dat in de opmerkingen kon schrijven.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijke sushi en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer genoten van de shashimi!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op de website stond om 18.50 ophalen uiteindelijk daar aangekomen was het pas 19.30.. erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en een zeer goede service TOP!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging klopte niet, hiervoor gebeld en binnen een half uur zou het niet geleverde product gebracht worden, 1 uur later waren ze er nog niet... Daarna weer gebeld en werd er aan het einde van het gesprek snel opgehangen. Na 1 uur en 15 min werd de rest van de bestelling eindelijk geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was deze keer maar 10 min te laat, dus acceptabel op tijd zeg maar vergeleken bij vorige keren. Helaas waren de Ebi fry niet echt warm. De boontjes waren te gaar en zacht, ook zat er geen zout op. Erg jammer. Keek er erg naar uit. Verder was de sushi prima van smaak.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede website, makkelijk bestellen en heerlijke sushi. En niet te vergeten; keurige update via mail dat de bestelling ietsje later kwam.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Direct in de ochtend er besteld en werd een half uur later geleverd in de avond dan aangegeven, jammer! Maaaaar de sushi is heeeeeeeerlijk! Hopelijk was het een incidentje want de volgende keer bestellen we gewoon weer.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk! Jammer dat het personeel bij afhalen geen rekening houdt met de klanten die in de winkel staan. Met een open keuken pas je je taalgebruik aan. Uitlatingen zoals er klopt geen kut van deze bestelling kan natuurlijk niet!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben aangegeven de bestelling om 17:00 uur te willen ontvangen, helaas maakte Sushi Eight daar 18:00 uur van. Niet voor de eerste keer dat Sushi Eight uit Beek en Donk een deel van de bestelling vergeet. Dit keer ontbraken de sausjes. Via Facebook een persoonlijk bericht gestuurd, maar net als de vorige keer geen reactie, ook een dag later niet. Sushi is overigens erg lekker, daarom voor de kwaliteit wel 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was hele lekkere sushi mooie pakket, twijfelde of niet te weinig had besteld maar is nu 3 uur later nog redelijk vol van.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We hebben weer genoten.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker. 👍👍👍

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker weer. Vers en veel. Dank u!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en heerlijk!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn vrouw is gek op Sushi maar is niet gauw tevreden. Maar deze vond ze heerlijk dus ik vaker op pad gestuurd worden richting Sushi 8

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ontzettend lekker. Dit was voor ons de derde keer dat we hebben besteld, helaas ook de derde keer dat we het eten (veel) later kregen dan de tijd die we hadden aangegeven. Ondanks dat zullen we wel blijven bestellen omdat het eten heel lekker is. Hopelijk wordt er wel iets gedaan aan de uitlooptijd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat iets niet bij mijn bestelling bij. Gebeld... geen gehoor. Antwoord apparaat ingesproken maar ze hebben mij nooit terug gebeld.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, meer dan voldoende. Eten was ook redelijk op tijd en werd afgegeven door een vriendelijke dame. We gaan vaker bestellen. Bedankt!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker.. echter had ik er voor gekozen om mijn bestelling om 17:30 te laten bezorgen.. Op de zelfde dag van bestelling nog contact gehad of alles goed stond en alles klopte.. vervolgens was het 18:00 en was mijn bestelling er niet.. na een telefoontje werd mij verteld dat de bezorger onderweg was.. Toen om half 7 mijn bestelling er nog niet was nogmaals gebeld.. mijn bestelling moest nog gemaakt worden dit zou nog een tijdje kunnen duren.. gevraagd of ik het niet op kon halen dat kon.. Ik kon om 19:00 komen het zou kunnen dat ik dan nog 2 a 3 minuten moest wachten.. uit eindelijk had ik mijn bestelling om 19:20 en konden wij om 19:30 eindelijk gaan eten.. Ik snap dat het op sommige dagen druk is maar als je ruim van te voren besteld (2 dagen) en ook nog belt om alles te controleren vind ik het wel echt schandalig dat je dan 2 uur moet wachten op je eten en het uit eindelijk dan ook nog zelf moet gaan halen omdat je anders nog langer moet wachten.. Erg jammer..

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het logisch dat het nu druk is en bezorging later is maar laat dat dan weten. Dat ik moet bellen om te weten of het nog komt vind ik slecht. Eten is heel goed verder.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Absoluut (over)heerlijke sushi! De december-box besteld, heerlijk en variabel. Mooie box voor 2 personen! Genoemde ophaaltijd klopte exact. En genoeg parkeerplek. De volgende order zal niet lang op zich laten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn sushi rond half 9 besteld. En ze zijn het nooit komen brengen. Teleurstellend

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Behoeft geen toelichting alles prima 👍

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. Werden nog gebeld door medewerker om de tijd van afhalen te bevestigen vanwege kerst.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, we hebben ervan genoten

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super sushi en goede service!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppi!! wat het weer.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Online besteld, netjes een bericht terug. Op tijd klaar. Heerlijk gegeten, als er weet een keer hier in de buurt zijn komen we zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling 17:00 aangegeven. Vervolgens stond er bezorging 17:30 in de mail. Uiteindelijk pas 17:45 bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke shashimi gegeten, lekker vers.👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten , zeer snelle levering , zeer prettig contact , kortom; wil je sushi bestellen ; kies alleen maar voor Sushi-Eight want beter en netter is er zeker niet !!! Fijne Feestdagen voor jullie !

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker(top)

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd lekker en de bezorging goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi zag er goed uit en smaakte prima

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi 🍱 lekker gegeten. Bestellen ging makkelijk en het stond voor me klaar!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker op tijd geleverd

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!!!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Het is wel vreemd dat we een bestelling deden voor 6 personen en dat er maar 2 sets stokjes en maar een beperkte hoeveelheid sojasaus geleverd werd. De wasabi en gember was voldoende, maar sojasaus is best essentieel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je voor bijna 50 euro besteld vond ik de soja saus die je erbij kreeg een flesje wel heel erg zuinig van jullie dat kan toch niet 1 flesje we hadden zelf staan maar anders was het heel teleurstellend geweest Kwaliteit was heel goed maar wees niet te zuinig zou ik zeggen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte allemaal prima. Mooi op afgesproken tijdstip stond alles klaar. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd onze bestelling voor de zoveelste keer veel later bezorgd. Deze keer ruim 40min later. Aangegeven 17.00u bezorgen, mail gekregen "verwachten bezorgtijd 17.30u, na bellen om 17.50u pas om 18.25u bezorgd. Omdat we nu 5 besteld hebben op ons adres in Erp hebben we een kortingcode gekregen (hebben ookal verschillende keren in Gemert laten bezorgen maar die worden er niet bijgeteld helaas). Deze zullen we binnenkort gaan gebruiken maar als dan de bezorging weer zo slecht is dan zal dat de laatste keer zijn geweest dat wij een bestelling geplaatst hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! In de bestelling bleek bij thuiskomst een foutje te zitten, maar super netjes opgelost. Top.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer besteld bij Sushi 8 in Beek en Donk. Alles prima verlopen. Bestelling ging goed. Aflevering mooi op tijd conform bericht. Kwaliteit van hoog niveau. Zeker een aanrader

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer verse sushi gegeten. Op tijd bezorgd. Goede service!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker, zoals altijd. Maar ik heb geen stokjes, geen wasabi en geen soja saus gekregen... Deze drie dingen zijn echter erg onmisbaar bij sushi... Dus dat was erg jammer

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 gezegd maar 18.15 kwam t! Dus ik denk wel eens tijd is tijd.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Halen hier met regelmaat sushi.Een echte aanrader.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Het was lekker!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas weer een half uur langer moeten wachten dan afgesproken. Dit is al de 3 keer. En dan kom te thuis is je bestelling ook nog niet compleet

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim 1,5 uur wachten en 2x bellen werd onze bestelling eindelijk gebracht. De kwaliteit was slecht. De extra garnalen die erbij waren gedaan waren koud en slap. De gyozo was ook koud en vies. Wij komen nooit meer terug.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:08 bestelling geplaatst voor bezorging om 19:00.... uiteindelijk pas om 20:00 bezorgd. Gedeelte bestelling ontbrak, deze werd na 40 minuten pas nabezorgd. Sashimi met stuk zalm bot erin. Na contact werd 10% korting aangeboden op volgende bestelling, niet aanvaardbaar natuurlijk omdat het probleem van deze bestelling opgelost dient te worden. Ook staat er op de bon: nieuwe klant: nee. Hierdoor heb ik het idee dat nieuwe klanten beter behandeld worden dan bestaande klanten (eerdere bezorging was wel snel en sashimi ook guller gesneden, was nu erg dun. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten zou om 18.40 uur bezorgd worden. Rond die tijd werden we gebeid dat het 20 minuten laten zou zijn. Uiteindelijk kwam het anderhalf uur te laat. Dat zou echt niet moeten kunnen gebeuren, helaas.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren erg lekker. Verse vis met lekkere combinaties in de special Rolls. Service uitstekend. Een ontbrekend onderdeel werd heel snel nageleverd. Geweldig dus.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en vers. Tot de volgende bestelling.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bezorger niet snapt dat als er geboorteborden in de tuin staan en het half 7 is je beter niet vol op de claxon kan gaan hangen om te laten weten dat je er bent. Onze kleine zat bijna rechtop in zijn bed. Effe nadenken volgende keer. De zalm bowl was niet van dezelfde kwaliteit als afgelopen keer. Verder was de bestelling van goede kwaliteit.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een bestelling geplaatst voor 18:00u. Ik kreeg keurig een mail dat dit 18:15u zou worden. Om 18:45u had ik mijn eten nog niet en heb ik gebeld. Een vriendelijke vrouw zei dat er net iemand onderweg was. Om 19:00u werd ik zelf gebeld dat ze onze bestelling vergeten waren. Ze zou er voor het ongemak wat lekker eten extra bijdoen. Om 19:30u!!! kwam ons eten. Er zat niks extra bij en de warme gerechten waren koud. Ze zouden mij later in de avond bellen om te checken hoe het was. Ik aangegeven dat het slecht was. Ik zou een kortingscode krijgen voor een volg keer vsn 25% maar deze ook niet ontvangen. Ik ben erg ontevreden. Er kan altijd was mis gaan maar niet zoveel. Ik weet niet of ik nog ooit zal bestellen bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker maar bezorgtijd was 18:00 uur afgesproken en kwam helaas pas om 19:15 uur, dus een uur en een kwartier te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur na m’n bestelling eindelijk het eten in ontvangst mogen nemen. Na de verwachte bezorgtijd belden ze op dat ze vertraagd waren met een kwartier-half uur.. dit omdat ze bestellingen wilden bundelen, ter compensatie zou ik mini loempiaatjes krijgen. Na het half uur krijg ik weer telefoon. Het was oh zo druk en het zou wederom nog een half uur duren. Benoemd dat ik dit niet vind kunnen en wat voor compensatie staat hier dan tegenover, aangezien ik dus 2uur wachtte op m’n bestelling.. de telefoniste wist hierop geen antwoord te geven en zou de baas mij terug laten bellen.. maar nee hoor, tot op heden (3,5u na het tweede telefoontje) nog steeds niks gehoord.. Eenmaal m’n bestelling geleverd, geen loempiaatjes gezien, wel een bakje maki sushi extra. Al met al zeer slechte service..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker Minpuntjes: Bezorging was 40min later dan gepland. We hadden ook gyoza besteld die was bijna koud en smaakte beetje taai. Sushi was heerlijk

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was bijna 3o min te laat. Helaas is dit al vaker voorgekomen. Een vorige x netjes opgelost met extra portie van iets. Nu alleen sorry. Beetje jammer, zeker omdat ik (de vriendin van) jarig ben vandaag. Maar dat konden jullie niet weten natuurlijk. Garnalen niet zo lang knapperig meer helaas. Nog steeds goede smaakkwaliteit.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Even het warme eten extra opwarmen - koelt onderweg wat af - maar het was super lekker. Bezorging ook goed op tijd.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en de bezorging was er eerder dan we verwachtten. Dat was erg fijn.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een uur later dan gevraagd (lastig met hongerige kinderen) en hetgene wat heet moest zijn was niet meer warm. Sushi was wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de service. Na een vertraagde bezorging van 30 min. En koude gerechten, heel netjes en snel opgelost door een nieuwe bezorging met warme gerechten.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi. De bezorger was er alleen een uur te laat.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was precies op ons aangegeven tijdstip geleverd, de sushi was vers goed gevarieerd en erg lekker!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk de Chicken eight bowl met krolante kip, avocado, zeewier, krab, tomaatjes, komkommer, sojaboontjes.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is super, zoals altijd. Er wordt gebruik gemaakt van verse producten, er is een vriendelijke en persoonlijke service. Daarnaast is de levering erg snel.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig samen met mijn man samen gegeten om dat we niet uit eten kunnen nu hebben we thuis gedaan op ons vieren veertigste trouw dag dan je wel voor het lekker eten .😊

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het gerecht was heerlijk zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, veel variatie en goed verzorgd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein aandachtspuntje - al kunnen jullie het niet altijd verhelpen: ik kon op zijn vroegst om 18.30 een bestelling verwachten, was toch al een wachttijd van een uur en meteen daarna kwam er een mailtje dat het nog een kwartiertje later werd. Toen werd er ook keurig op tijd aangebeld maar dan hadden ze in dat eerste invulvenster beter meteen die 18.45 aan kunnen geven. Maar dit gezegd zijnde: een heerlijke maaltijd genoten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo lekker als de vorige keer.. maar goede sushi

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top&lekker

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en de sushi waren top. Jammer dat er te weinig sashimi werd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen. Ruime keus. Op tijd bezorgd. Verse sushi.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijk.!!!!!!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd heerlijk bij Sushi Eight. Ook de bezorging is prima. Helaas de laatste keer geen soja saus erbij gekregen en geen eetstokjes. Terwijl wij dit normaal gesproken er wel bij krijgen.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!precies op tijd bezorgd. Super!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling niet compleet. Verder prima eten

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was net als de vorige keren weer super..alleen jammer dat we nu al voor de 3de keer mee hebben gemaakt dat de aangegeven bezorgtijd niet gehaald werd (gemiddeld 30 a 40 min later).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig bestellen en netjes op tijd geleverd. Heel lekker.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal in orde. En wéér ontiegelijk lekker! En ook nog razendsnel.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede service

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een half uur te laat. Ook was de bestelling niet geheel geleverd. Ze waren een aantal dingen vergeten... sushi was daarentegen wel erg lekker.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen Snel gebracht voor laag bedrag Smaakte heerlijk

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, de volgende keer bestel ik wel wat meer want de sushi rolls waren aan de kleine kant.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd en vriendelijke bezorgster. Prijs kwaliteit heel goed.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk maar de wachttijd van 45 minuten bij zelf ophalen kan echt niet. Dit was onze eerste keer bestellen bij Sushi8.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is top, bezorging mag/moet meer personeel in gezet worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 3 kwartier later dan afgesproken. Telefoontje dat de bestelling later zou komen was al 10 min na de afgesproken tijd. De nieuwe doorgegeven werd ook niet gehaald. Onze diner Gasten moesten inmiddels naar huis.. Domper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, goede smaken, dus voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, dikke 10! Wat jammer was dat het afhalen van de bestelling door drukte heel rommelig verliep. Ruim een half uur na de afgesproken tijd was mijn bestelling pas klaar.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker. Maar het kwam wel anderhalf uur later dan was afgesproken.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al veel vaker besteld en afgehaald bij Sushi eight Beek en Donk, maar deze bestelling was teleurstellend. Ten eerste omdat we 75 min hebben moeten wachten op de bezorging, we hebben zelf moeten bellen om te vragen waar het bleef. Zou netjes zijn geweest als daar vanuit sushi eight een berichtje over was gestuurd. Verder was de sushi daarna prima en lekker. Echter de zalm sashimi hebben we weg kunnen gooien, die was niet door te bijten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed! Alleen jammer dat de levering 3 kwartier later was dan aangegeven.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur moeten wachten op een bestelling en dan nog zelf komen ophalen de buffelo wings waren koud slecht echt slecht 17 uur besteld zou 18.15 bezorgd worden 20 uur zelf gekomen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben de bestelde sausjes niet gekregen bij de 4-way snackmix, helaas. Ik heb zelf al gebeld om dit door te geven. Voor de volgende keer de tip om samen met de klant de bon door te nemen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en bezorging ook goed. Was wat verlaat, maar we werden daar telefonisch van op de hoogte gesteld.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker alleen de sushi met vlees erop mag wat mij betreft uit deze box ;)

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes bezorgd. Aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar 😊

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles pico bello verzorgd en geleverd. Goeie rijst, niet te zoet, niet te hard. Wij houden niet van die moderne fratsen met allerlei sausjes, we nemen heerlijk pure sushi!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Super lekker en netjes een telefoontje dat de bezorger iets later is dan de afgesproken tijd vanwege een openstaande brug.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, Beetje jammer dat wanneer je ruim van te voren een tijd invoert om hem te ontvangen, je alsnog een uur moet wachten totdat je daadwerkelijk de bestelling krijgt. (Ff voor de situatieschets: je vraag hem aan 4h 's middags aan voor 18:00, krijgt later e-mail dat je hem 18:25 ontvang, belt 18:30 met nieuws dat het er in een kwartier is. Ontvang 19:10 daadwerkelijk de bestelling.) Heel fijn als je na het eten nog 3 uur moet reizen die dag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi maar wel anderhalf uur later dan aangegeven..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top qua kwaliteit maar wel een uur en twintig minuten te laat. Het was schijnbaar druk, dat kan gebeuren maar is in de basis niet mijn probleem, dan moet je je geschatte bezorgtijd aanpassen, of mij geen tijd laten kunnen selecteren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heeel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie en vooral lekkere sushi. En stipt op tijd. Goed gedaan!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de verschillende sushirollen was erg vlak en eentonig. Bezorging was weer veel te laat

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe altijd tevreden geweest maar vandaag niet! Vandaag voor 10.00 al bestemd zodat ik om 18:00 ons eten zou hebben.. komt het eten 25 min later EN niet aangepast met de opmerkingen die ik had gevraagd En helaas was de kwaliteit ook echt minder deze keer.. jammer

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker! Alleen jammer dat de warme hapjes niet echt meer warm waren. We hadden van te voren bestelt en gevraagd of ze om 17.30 uur konden bezorgen het werd uiteindelijk 17.50 uur. Ik denk dat het daardoor komt dat de warme dingen niet meer echt warm waren.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi alleen extra saus vergeten wel betaald

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam ruim 30 minuten later dan gepland. De warme onderdelen van de maaltijd waren koud. Verder was de smaak en kwaliteit erg goed!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker was het weer.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en zo fijn dat jullie ook in Mariahout bezorgen!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, de japanse kipnuggets waren aangebrand en droog. Bezorging was wat laat maar ik kreeg een bericht wanneer t onderweg was, dus dat was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling was wel 3 kwartier eerder dan aangevraagd. Gelukkig waren wij al thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi gegeten vanavond. Mijn bestelling stond al klaar toen ik binnen kwam. Vriendelijk personeel. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service, duidelijk, overzichtelijk. Voor herhaal vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De helft van de bestelling was vergeten, werd wel na bezorgd. Sushi valt erg uit elkaar, smaakt allemaal een beetje hetzelfde.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk!!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Wordt vers gemaakt. Het personeel is heel vriendelijk.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst en nori blad was taai. Leek op sushi van gisteren.....;-(

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk vers! Erg lekker van gegeten!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes rond de afgesproken tijd geleverd, smaak was prima, helaas was de sushirijst niet helemaal gaar en zaten er harde stukjes rijst tussen

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeerlijk was het weer!!!. Netjes bezorgt en bereid.!!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was op tijd, maar niet helemaal compleet, zoals ik besteld had. Nadat ik hierover had gebeld, werd dit supersnel nageleverd. De sushi was erg lekker en ik bestel sowieso vaker!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed kwaliteit en super lekker! Maar bezorg was een beetje laat, het kan voor de volgende keer om te verbeteren. Wij komen zeker nog terug!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooie en lekker Sushi. En snel bezorgt.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond helaas tegenvallen. Jammer had er mij op verheugd. Ik vind dezelfde smaak hebben als of ik het in de supermarkt gekocht heb. Dus eenmalig.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk Goede service vriendelijk personeel. Ik zal zeker meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk, zou wel fijn zijn als je alles wat je kunt bestellen met foto op bestellijst staat en hoeveel stuks je hebt voor het staande bedrag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één keer nooit weer. De rijst was klef en smaakloos, de zalm niet vers en de tonijn zeer donker verkleurd. Durfde het niet op te eten. Jammer want het zag er verder wel prima uit en de bezorging was stipt op tijd.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en hele lekkere sushi

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van de heerlijke sushi! De sushi was weliswaar een een uurtje later dan de sevice aankondigde maar de vriendelijke bezorgster heeft nog even gebeld om haar excuus te maken ivm drukte en we kregen voor het ongemak nog een xtra sushirol. Ik kan u vertellen, het wachten was het zeker waard!!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een woord heerlijk en ruim voldoende

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers eten. En top service, vorige keer niet zo tevreden door een misverstand, vandaag hebben ze het dubbel en dwars goed gemaakt!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, perfecte bestelling/afhandeling en fantastisch lekkere en vers gemaakte sushi 😋

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en bestelling was mooi op tijd.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was klaar op het afgesproken tijdstip. De sushi zag er in algemene zin goed uit en smaakte goed. Handmade, niet alle sushi was gelijk qua vorm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Erg lekkere sushi, prima levering. Ik verheug me al op de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zich niet slecht, maar behoorlijk aan de prijs. We hebben elders voor minder geld lekkerdere sushi gegeten. Rijst vonden we een tikje aan de kleverige/melige kant. Truffel in de sushi is echt niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en superlekkere sushi! Gaan we zeker vaker doen!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en mooi op tijd

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Aardig personeel. Was klaar om af te halen op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Wij hadden 2 keer quality time voor 5 personen besteld wat ruim voldoende, zeer smaakvol en gevarieerd was! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur later bezorgd dan was afgesproken. Chickenwings waren koud, de sushi was lauw en dus absoluut niet meer vers, de sashimi was verkleurd en had ingedroogde randjes. We hebben bijna alles weggegooid. Heel erg jammer.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekker sushi gegeten. Helaas problemen met het systeem, waardoor de bestelling behoorlijk vertraagd was. Vriendelijk personeel die zich verontschuldigde en die dit heel goed hebben opgelost door deel van het geld terug te geven.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur en een kwartier voordat de shushi er was. Ook was de sushi niet erg lekker.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met gasten! Blij dat jullie in Beek en Donk zitten!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.00 uur besteld en om 19.20 nog geen eten. Ondertussen een kind die al op bed had moeten liggen en honger. Daar wacht je dan meer dan 2 uur😭 er kan Ooit iets mis gaan maar er kan nog geen telefoontje van af om mensen te informeren. om 19.30 eindelijk de sushi gekregen. Ebi tempura zonder komkommer of avocado erin. Staat wel op de kaart. Ronduit slecht. Mevrouw komt lachend aanlopen met de bestelling met de mededeling printer is kapot. Om 19.30,

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag hebben wij voor de eerste keer bij Sushi 8 besteld. De kwaliteit was matig . De bezorgtijd was echter bijzonder lang. Wij hebben de bestelling om 16:50 uur geplaatst en kregen onze order uiteindelijk om 19:20 uur geleverd!!! Om 18:00 Uur nog geen bestelling, dus uur later heb ik gebeld waar bestelling blijft? werden gezegd we zij het vergeten komt 15 min aan en niet eens sorry gezegd. Ik bel weer 30 min later van waar is mijn bestelling ??? zeggen is onderweg ( blijkbaar waren ze het weer vergeten) er werd gezegd dat iets kapot was en ze zouden mij 5 min later bellen voor bevestiging betreft bezorging. Om 18:50 uur heb ik weer gebeld van waar blijft gvd mijn eten ? Ja hoor ze hadden het weer niet gemaakt.. maar er werd gezegd dat eigenaar zou het persoonlijk maken en zelf brengen en zou die dan klacht oplossen samen met mij. Ik dacht ok zand erover ze zijn nieuw in Beek en Donk! Maar wel aardig dat ie persoonlijk komt brengen. Nou nee hoor het is 19:20 krijg mijn beste

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Veel variatie . Komen tijd voor ophalen na.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar ik vond het erg teleurstellend dat de pokebowl op het affiche stond afgebeeld als een flinke bowl. Er stond bij 1-2 personen, dus dan ga ik ervanuit dat je ook daadwerkelijk zo'n grote krijgt. Dit was echter niet het geval! Het was een vele male kleinere bowl als dat stond afgebeeld. En we konden er ook zeker niet met 2 personen van eten. Voor 1 persoon was het een prima formaatje geweest, maar dan moet je er niet bijzetten dat je er met 1-2 personen van eten. We hadden er ook sushi bij besteld. 4 soorten, smaakte erg goed maar ipv 6 kappa maki zaten er maar 4 kappa maki in! Qua smaak zou ik er zeker nog eens bestellen, maar qua formaat van het gerecht zeker niet. En wat ik ook vreemd vond, was dat er al 2 gerechten uitverkocht waren, terwijl het restaurant pas 2 dagen geopend is! Dit is de periode dat je klanten moet krijgen, maar dat word lastig als je niet alles kan bestellen die op het menu staan.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker gaan we zeker nog een keer bestellen

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker gegeten. Op de afgesproken tijd stond het klaar. Erg fijn en goed ingepakt en de smaak is echt super. Enige minpunt is dat jullie op 100 meter van mijn huis zitten. Denk dat ik vaak bij jullie kom haha.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, mooi nieuw zaakje om sushi af te halen. Ze bezorgen ook. Heel aardige gastvrije ontvangst.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Rijst was vooral heel erg lekker van smaak. Niet te zoet en/of te nat. Wij komen zeker weer afhalen!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk en leuk personeel. Leuke zaak en sushi is zeker de beste hier uit de buurt!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi smaakte goed voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren Sushi gehaald, ik vond het erg lekker vooral de carpaccio roll die was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!